گالف دارو - داروخانه اینترنتی

غذاها و نوشیدنی هایی که در دوران بارداری باید از آن ها پرهیز کرد؟

غذاها و نوشیدنی هایی که در دوران بارداری باید از آن ها پرهیز کرد؟

غذاهایی که در دوران بارداری باید از آنها اجتناب کنید معمولاً شامل مواردی هستند که خطر عفونت دارند، مانند گوشت یا ماهی نیم پز یا خام، اما باید مصرف

کافئین و غذاهای فرآوری شده را نیز محدود کنید.

تغذیه مناسب در دوران بارداری برای تغذیه خود و فرزند متولد نشده تان ضروری است.

ممکن است مجبور شوید برخی از غذاهای مورد علاقه خود مانند سوشی، قهوه یا استیک کمیاب را کنار بگذارید.

خوشبختانه، غذاهای زیادی وجود دارد که می توانید در دوران بارداری بخورید تا سالم بمانید.

در اینجا غذا و نوشیدنی هایی که در دوران بارداری باید از آنها اجتناب کرد یا به حداقل رساند را میگوییم:

1. ماهی با جیوه بالا

جیوه یک عنصر بسیار سمی است و می تواند در آب های آلوده وجود داشته باشد.

در مقادیر بالاتر، می تواند بر سیستم عصبی، سیستم ایمنی و کلیه ها تأثیر بگذارد.

همچنین ممکن است باعث مشکلات جدی رشدی در کودکان شود که حتی در مقادیر کمتر نیز اثرات نامطلوب دارد.

ماهی های دریایی بزرگ می توانند مقادیر زیادی جیوه جمع کنند، بنابراین بهتر است از ماهی های پر جیوه در دوران بارداری و شیردهی خودداری کنید.

ماهی هایی با جیوه بالا که باید از آنها اجتناب کرد عبارتند از:

کوسه
اره ماهی
شاه ماهی خال مخالی
ماهی تن (به خصوص ماهی تن درشت چشم)

2. ماهی نیم پز یا خام

ماهی‌های خام، به‌ویژه صدف‌ها، در معرض خطر بالای حاوی باکتری‌ها یا انگل‌هایی مانند نوروویروس، ویبریو، سالمونلا و لیستریا هستند.

ماهی خام می تواند در حین جابجایی، نگهداری و فرآوری، از جمله سیگار کشیدن یا خشک کردن، آلوده شود.

این نوع عفونت‌ها می‌توانند باعث کم‌آبی و ضعف در والدین شوند و برخی از آن‌ها می‌توانند از طریق جفت به کودک شما منتقل شوند، حتی اگر هیچ علامتی نداشته

باشید.

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (Trusted SourceCDC)، آنها می توانند خطر زایمان زودرس، از دست

دادن بارداری، مرده زایی و سایر مشکلات جدی سلامتی را افزایش دهند.

CDC خاطرنشان می کند که احتمال ابتلا به عفونت لیستریا در دوران بارداری 10 برابر بیشتر از زمان های دیگر است.

3. گوشت نیم پز یا خام

خوردن گوشت نیم پز یا خام نیز می تواند خطر ابتلا به عفونت از باکتری ها یا انگل ها از جمله توکسوپلاسما، E. coli، لیستریا و سالمونلا را افزایش دهد.

باکتری ها ممکن است سلامت شما و سلامت و ایمنی کودک شما را تهدید کنند.

بیشتر باکتری ها روی سطح تکه های کامل گوشت وجود دارند، اما باکتری های دیگر ممکن است در داخل رشته های عضلانی باقی بمانند.

برخی از تکه‌های کامل گوشت - مانند فیله‌های گوشتی، فیله‌های گوشتی، یا ریبی از گوشت گاو، گوسفند و گوساله - ممکن است مصرف آن‌ها در صورت عدم پخت

کامل بی‌خطر باشد.

با این حال، این فقط زمانی اعمال می شود که تکه گوشت کامل یا برش نخورده باشد و از بیرون کاملاً پخته شده باشد.

در دوران بارداری، بهتر است از گوشت نیم پز خودداری کنید.

گوشت های خرد شده، از جمله نان گوشت، برگر، گوشت چرخ کرده، گوشت خوک و مرغ، هرگز برای خوردن خام یا نیم پز بی خطر نیستند.

4. گوشت فرآوری شده و اغذیه فروشی

هات داگ، گوشت ناهار، پپرونی و گوشت اغذیه فروشی نیز می توانند در طول پردازش یا نگهداری به باکتری های مختلف آلوده شوند.

گوشت های پخته نشده و ممکن است دارای باکتری یا انگل باشند.

علاوه بر این، گوشت های فرآوری شده می توانند حاوی سطوح بالایی از سدیم و چربی های ناسالم باشند.

بهتر است از گوشت های اغذیه فروشی اجتناب کنید و اطمینان حاصل کنید که گوشت های فرآوری شده ای که می پزید، مانند

سوسیس و کالباس، از طریق آن پخته می شوند.

5. تخم مرغ خام

تخم مرغ خام می تواند حاوی باکتری سالمونلا باشد.

علائم عفونت سالمونلا شامل تب، تهوع، استفراغ، گرفتگی معده و اسهال است.

همچنین ممکن است باعث ایجاد گرفتگی در رحم شود که به طور بالقوه منجر به زایمان زودرس یا مرده زایی می شود.

غذاهایی که معمولاً حاوی تخم مرغ خام هستند عبارتند از:

تخم مرغ کمی همزده
تیرامیسو
خمیر خام
سس هلندی
سس مایونز خانگی
چند سس سالاد خانگی
مخلوط زرده تخم مرغ خانگی

اکثر محصولات تجاری حاوی تخم مرغ خام با تخم مرغ پاستوریزه ساخته می شوند و مصرف آن بی خطر است.

با این حال، همیشه برچسب را بخوانید تا مطمئن شوید.

6. جوانه های خام

جوانه های خام از جمله یونجه، شبدر، تربچه و جوانه ماش در سالاد محبوب هستند.

با این حال، محیط مرطوبی که دانه ها برای شروع جوانه زدن نیاز دارند، برای رشد سالمونلا ایده آل است و شستن آن تقریبا غیرممکن است.

به همین دلیل، بهتر است از مصرف جوانه‌های خام به‌کلی پرهیز کنید، اگرچه طبق گفته منبع معتبر FDAT، جوانه‌ها هنگام پختن برای مصرف بی‌خطر هستند.


7. لبنیات غیر پاستوریزه

شیر خام و سایر محصولات لبنی غیر پاستوریزه می‌توانند حاوی باکتری‌های مضر منبع معتبر از جمله لیستریا، سالمونلا، E.coli و Campylobacter باشند.

این باکتری ها می توانند باعث ایجاد طیف وسیعی از عفونت ها شوند که معمولاً مسمومیت غذایی نامیده می شود.

همه این عفونت ها می توانند عواقب تهدید کننده زندگی برای نوزاد متولد نشده داشته باشند.

این باکتری می تواند به طور طبیعی ایجاد شود یا در نتیجه آلودگی در طول جمع آوری یا ذخیره سازی ایجاد شود.

پاستوریزه کردن می تواند هر گونه باکتری مضر را بدون تغییر ارزش غذایی محصولات از بین ببرد.

برای کاهش خطر عفونت، فقط لبنیات پاستوریزه مصرف کنید.

8. پنیرهای نرم

برخی از پنیرهای نرم حاوی لیستریا هستند، نوعی باکتری که می تواند باعث بیماری شدید و از دست دادن بارداری شود.

به عنوان مثال می توان به queso fresco، queso blanco، queso blando، queso panela و queso ranchero اشاره کرد.

فقط پنیرهای نرمی بخورید که برچسب پاستوریزه دارند.

9. غذاهای فراوری شده

غذاهای بسیار فرآوری شده دارای مواد مغذی کم و کالری، قند و چربی های افزوده بالا هستند و ممکن است خطر افزایش وزن را افزایش دهند.

در دوران بارداری، شما نیاز به دریافت کافی مواد مغذی مانند پروتئین، فولات، کولین و آهن دارید.

همچنین، در حالی که افزایش وزن ضروری است، افزایش وزن اضافی می تواند خطر عوارض زایمان و چاقی دوران کودکی را افزایش دهد.

به وعده های غذایی و میان وعده هایی که بر پروتئین، سبزیجات و میوه ها، چربی های سالم و کربوهیدرات های غنی از فیبر مانند غلات کامل، لوبیا و سبزیجات

نشاسته ای تمرکز دارند، بچسبید.

10. مقداری آب میوه و اسموتی

آب میوه ها می توانند در دوران بارداری مفید باشند، اما آبمیوه هایی را انتخاب کنید که پاستوریزه هستند و قند اضافه ای ندارند.

آب میوه های خام، مانند آبمیوه هایی که در غرفه های بازار فشرده می شوند، ممکن است حاوی باکتری های مضر منبع معتبر باشند.

اسموتی ها همچنین ممکن است حاوی آب میوه غیر پاستوریزه باشند، بنابراین اگر در رستوران هستید، از قبل در مورد مواد تشکیل دهنده آن بپرسید.

11. الکل

در طول بارداری، الکل خطر از دست دادن بارداری، مرده زایی و سندرم جنین الکل (FAS) را افزایش می دهد.

FAS می تواند بر بسیاری از جنبه های رشد از جمله قلب و مغز تأثیر بگذارد.

از آنجایی که هیچ سطحی از الکل در دوران بارداری بی خطر نیست، بهتر است به طور کامل از آن اجتناب کنید.

12. کافئین

قهوه، چای، نوشابه و کاکائو همگی حاوی کافئین هستند.

تحقیقات مصرف زیاد کافئین را با خطر از دست دادن بارداری، مرده‌زایی، وزن کم هنگام تولد و مشکلات مختلف رشد مرتبط دانسته‌اند.

کافئین خیلی سریع جذب می شود و به راحتی وارد جفت می شود.

از آنجایی که نوزادان و جفت آن‌ها آنزیم اصلی مورد نیاز برای متابولیسم کافئین را ندارند، سطوح بالایی از آن می‌تواند ایجاد شود.

کالج آمریکایی متخصصان زنان و زایمان (ACOG) توصیه می کند مصرف کافئین را به کمتر از 200 میلی گرم در روز در دوران بارداری محدود کنید.


ثبت نظر