گالف دارو - داروخانه اینترنتی

نکات طلائی سفید نگه داشتن دندان ها!

نکات طلائی سفید نگه داشتن دندان ها!

امروزه داشتن دندان‌های سالم و زیبا اهمیت زیادی دارد و به همین خاطر است که تعداد کسانی که از سفید‌کننده‌های دندان استفاده می‌کنند یا برای سفید کردن دندان‌هایشان به دندان‌پزشک مراجعه می‌کنند هر روز بیشتر و بیشتر می‌‌شود.

دندان‌های شما اولین چیزی است که به چشم دیگران می‌آید.

بعضی از افراد هر چند بار که در روز دندان‌‌هایشان را مسواک بزنند، به دلیل عاداتی چون نوشیدن قهوه و چای یا سیگار کشیدن، دندان‌هایشان لکه‌دار و زرد است.

دندان‌های زرد یا مایل به قهوه‌ای در بیشتر موارد نشان‌دهنده‌ی وجود یک مشکل بزرگ‌تر است: لثه‌های ناسالم، نازک شدن مینای دندان و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان.

درست است که سفید کردن دندان‌ها به محافظت از دندان‌ها و لثه‌ها در برابر پوسیدگی و بیماری‌هایی چون التهاب لثه کمکی نمی‌کند، اما همه‌‌ی ما می‌خواهیم دندان‌های سفید و درخشان داشته باشیم.

راهکارهای طبیعی برای سفید کردن دندان

برای سفید نگه داشتن دندان، سیگار نکشید!

سیگار کشیدن نه تنها برای سلامتی شما بد است بلکه یکی از بدترین کارهایی است که باعث لک شدن دندان‌ها می‌شود.

تنباکو باعث ایجاد لکه‌های قهوه‌ای شده که به شیارها و گودی‌های مینای دندان نفوذ می‌کند.

لکه‌های ایجاد شده توسط تنباکو به صورتی است که با مسواک زدن تنها به سختی پاک می‌شود.

سیگار کشیدن در دراز مدت، لکه‌ها را ماندگارتر می‌کند. سیگار کشیدن هم‌چنین باعث بوی بد دهن و التهاب لثه (بیماری لثه) شده و خطر ابتلا به انواع سرطان را افزایش می‌دهد.

غذاهایی که موجب لکه شدن دندان می‌شوند

یکی دیگر از دلایل لکه شدن دندان در غذاهایی است که می‌خوریم.

برخی از مواد غذایی معمول می‌توانند رنگ دندان‌ها را تغییر دهند.

در اینجا یک راه ساده برای شناسایی این مواد به شما می‌گوییم؛ هر چیزی که بتواند یک تی‌شرت کتان سفید را لک کند، دندان‌های شما را نیز می‌تواند لک کند.

برای مثال، قهوه دندان‌ها را لکه می‌کند.

از نوشیدنی‌های دیگر دخیل در لک کردن دندان‌ها می‌توان به چای، نوشابه سیاه و آب میوه‌ها اشاره کرد.

این نوع لکه‌های دندان به آهستگی گسترش پیدا کرده و با افزایش سن بیشتر نمایان و معلوم می‌شوند.

غذاهای دیگر موجب لکه شدن دندان‌ها

رنگ عمیق و زیاد میوه‌ها و سبزیجات از تاثیر شدید مواد غذایی آن‌هاست.

اما زغال اخته (بلوبری)، تمشک (توت سیاه) و چغندر رنگ خود را روی دندان برجای می‌گذارند.

البته این میوه‌ها را برای سلامتی باید مصرف کرد و با روش‌های زیر از لکه شدن دندان توسط آن‌ها جلوگیری کرد:

* مسواک زدن بلافاصله بعد از خوردن
* شستشوی دهان با آب


اثر نوشیدنی‌های ورزشی روی دندان‌ها

در حالی که همه نوشیدنی‌های شیرین و قنددار برای دندان‌ها بد است، برخی نوشیدنی‌های انرژی‌زا و ورزشی ممکن است بدتر باشد (با توجه به یک مطالعه در دندانپزشکی عمومی).

محققان دریافتند که این نوشیدنی‌ها (هم‌چنین بطری لیموناد) ممکن است موجب فرسایش و از بین رفتن مینای دندان در استفاده طولانی مدت شود.

نتیجه نازک و مات شدن دندان و تغییر رنگ آن‌هاست.

برای جلوگیری از پوسیدگی تدریجی دندان:

* ننشینید و کم کم نوشیدنی‌های انرژی‌زا را به مدت طولانی مصرف کنید
* دهان خود را بعد از مصرف این نوشیدنی‌ها با آب بشویید


سرکه ی سیب غرغره کنید

این کار را صبح انجام دهید و بعد دندان هارا به طور معمول بشویید این کار کمک میکند تا دندان هایتان سالم و سفید بماند و از زرد شدن جلوگیری شود و باکتری های دهان و لثه کشته شوند.

مسواکتان را عوض کنید

مسواک معمولی و یا سر مسواک برقی خود را هر دو سه ماه یک بار برای سلامت دندان هایتان تعویض کنید.

در غیر این صورت فقط انتقال باکتری به دهن خود را انجام میدهید.


ثبت نظر