بر اساس مطالعات اخیر، انتظار می رود بیش از ده میلیون نفر در سراسر جهان به سرطان مبتلا شوند، بیماری که معمولاً قابل پیشگیری است.
اخیراً، تغذیه و نقشی که در پیشگیری از سرطان ایفا می کند، موضوع داغی بوده است.
به خصوص از آنجایی که تحقیقات بیشتری در مورد این موضوع نسبت به قبل منتشر شده است.
این تحقیق تأیید میکند که غذایی که مصرف میکنیم تأثیر فوقالعادهای بر تشخیص سرطان در آینده در زندگیمان دارد.
نقص های ژنتیکی مسئول حدود پنج تا ده درصد از همه تشخیص های سرطان است.
تشخیصهای باقیمانده به محیط اطراف ما و انتخابهای سبک زندگی نسبت داده میشوند.
برخی از انتخاب های سبک زندگی عبارتند از: سیگار کشیدن، رژیم غذایی، الکل، قرار گرفتن در معرض نور خورشید، آلاینده های محیطی، عفونت ها، استرس،
چاقی و کم تحرکی.
شواهد نشان می دهد که از تمام مرگ و میرهای مرتبط با سرطان، حدود بیست و پنج درصد به مصرف دخانیات مربوط می شود.
سی و پنج درصد با رژیم غذایی و تغذیه مرتبط هستند.
تقریباً بیست درصد از مرگ و میرهای مرتبط با سرطان ناشی از عفونت است.
و بقیه به دلیل عوامل دیگری مانند تشعشع، استرس، عدم تحرک فیزیکی و آلاینده های محیطی است.
بر اساس این تحقیقات، می توان نتیجه گرفت که پیشگیری از سرطان مستلزم ترک سیگار، افزایش مصرف میوه و سبزیجات، استفاده از غلات کامل، مصرف حداقل
گوشت، مصرف متوسط الکل، محدودیت کالری، ورزش منظم، اجتناب از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید است.
دهها مطالعه تجربی نشان دادهاند که با مقدار مناسب میوهها و سبزیجات، میتوانیم گروه خطرناکی از مواد در بدنمان به نام رادیکالهای آزاد را خنثی کنیم که به
سلولها و DNA ما آسیب میرسانند.
رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که توسط فرآیندهای اکسیداتیو خاصی در بدن یا در اثر تماس با تعدادی از مواد سمی تولید می شوند.
هنگامی که این رادیکال های آزاد تولید می شوند، در سراسر بدن گردش می کنند و کار کثیف خود را انجام می دهند.
رادیکالهای آزاد از نظر توانایی آنها در "نیش زدن" غشای سلولی یا بخشهای داخلی سلولها، از جمله DNA، شبیه زنبورها هستند.
وقتی این رادیکالهای آزاد با غشای سلولی تماس پیدا میکنند، «نیشکنندههای» با بار منفی به غشاء آسیب میرسانند.
اگر سلولی اغلب بدون هیچ گونه کار تعمیری "گزیده" شود، در نهایت به درستی کار نخواهد کرد.
هنگامی که DNA، داخل کروموزوم های سلول، توسط این ضربه های اکسیداتیو تغییر می کند، سلول دیگر نمی تواند خود را تولید کند و ترمیم کند.
که منجر به تکثیر سلول به شیوه ای کنترل نشده و در نتیجه ایجاد تومور یا سرطان بدخیم واقعی می شود.
منابع معتبر اطلاعات پزشکی، مانند موسسه ملی بهداشت؛ موسسه ملی سرطان؛ موسسه ملی قلب و ریه؛ انجمن قلب آمریکا؛ و انجمن سرطان آمریکا افزایش مصرف
میوه ها و سبزیجات را در رژیم غذایی روزانه خود توصیه می کند.
هشت تا ده وعده میوه و سبزیجات تازه، همراه با مقدار مشخصی غلات کامل، چیزی است که باید هر روز مصرف کنیم.
با این حال، اکثر آمریکایی ها حتی سه وعده در روز مصرف نمی کنند.
با مصرف بیشتر میوه ها، سبزیجات و غلات می توانیم از خود محافظت کنیم و رادیکال های آزاد را با آنتی اکسیدان ها و مواد طبیعی خنثی کنیم.
علاوه بر این، افزایش مصرف به جبران آسیب های موجود ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند.
بنابراین، هیچ دلیلی وجود ندارد که همه ما زندگی طولانی تری داشته باشیم و انرژی، میل جنسی و سایر توانایی های خود را در تمام طول عمر خود حفظ نکنیم.
تنها نکته این است که ما باید هوشیار باشیم و خطرات بدن خود را از بین ببریم.
امروز می توانیم با افزایش مصرف میوه ها، سبزیجات و غلات کامل شروع کنیم.
زیرا این مسیر ما برای پیشگیری از سرطان در مقابل تمرکز ما در درمان خواهد بود زیرا نیازی به تغییراتی که امروز ایجاد میکنید نخواهد بود.